منبع تغذیه سنسور نوری

منبع تغذیه سنسور نوری چیست و چه کاربردی دارد

سنسور نوری چیست

منبع تغذیه سنسور نوری : یک سنسور نوری مقدار فیزیکی نور را اندازه گیری می کند و سپس آن را به شکلی قابل خواندن توسط ابزار تبدیل می کند. یک سنسور نوری به طور کلی بخشی از یک سیستم بزرگتر است که منبع نور، یک دستگاه اندازه گیری و حسگر نوری را یکپارچه می کند. این سنسور اغلب به یک ماشه الکتریکی متصل می شود. ماشه به تغییر سیگنال در حسگر نور واکنش نشان می دهد. یک سنسور نوری می تواند تغییرات یک یا چند پرتو نور را اندازه گیری کند. هنگامی که تغییری رخ می دهد، سنسور نوری به عنوان یک ماشه فوتوالکتریک عمل می کند و بنابراین خروجی الکتریکی را افزایش یا کاهش می دهد.

سوئیچ نوری سیگنال های سنسور نوری یا مدارهای نوری یکپارچه را قادر می سازد تا به طور انتخابی از یک مدار به مدار دیگر سوئیچ شوند. یک سوئیچ نوری می تواند با ابزارهای مکانیکی یا با اثرات الکترواپتیک، اثرات مغناطیسی نوری و همچنین با روش های دیگر کار کند. سوئیچ های نوری دستگاه های نوری هستند که می توانند با مدارهای میکروالکترونیک یکپارچه یا گسسته ادغام شوند.

وظیفه سنسور نوری تبدیل پرتو نور به سیگنال الکترونیکی است. هدف اصلی یک سنسور نوری اندازه گیری مقدار فیزیکی نور و بسته به نوع سنسور، ترجمه آن به شکلی است که به وسیله یک دستگاه اندازه گیری قابل خواندن باشد.

منبع تغذیه سنسور نوری

نحوه عملکرد سنسور نوری

در واقع سنسور های نوری می توانند پرتو های نور را به سیگنال های الکترونیکی تبدیل کنند. هدف یک سنسور نوری اندازه گیری مقدار فیزیکی نور تابش شده از منبع تغذیه سنسور نوری است و بسته به نوع سنسور، آن را به شکلی ترجمه می کند برای یک دستگاه اندازه گیری قابل خواندن باشد. سنسورهای نوری برای تشخیص بدون تماس، شمارش یا موقعیت یابی قطعات استفاده می شوند. سنسورهای نوری می توانند داخلی یا خارجی باشند. سنسور های خارجی مقدار مورد نیاز نور را از منبع تغذیه سنسور نوری جمع آوری و منتقل می کنند، در حالی که سنسورهای داخلی اغلب برای اندازه گیری خمیدگی ها و سایر تغییرات کوچک استفاده می شوند.

اندازه گیری های ممکن توسط سنسورهای نوری مختلف عبارتند از: دما، سرعت سطح مایع، فشار، جابجایی (موقعیت)، ارتعاشات، گونه های شیمیایی، تابش نیرو، مقدار pH، کرنش، میدان صوتی و میدان الکتریکی.    سنسورهای نور گاهی اوقات از قطعه ای به نام فتودیود برای اندازه گیری روشنایی استفاده می کنند. وقتی پرتوهای نور به دیود نوری برخورد می‌کنند، تمایل دارند الکترون‌ها را شل کنند و باعث ایجاد جریان الکتریکی شوند. هرچه نور بیشتر باشد، جریان الکتریکی قوی تر است. سپس می توان جریان را برای بازگشت روشنایی نور اندازه گیری کرد.

منابع نوری مختلف برای سنسورهای نوری

انواع مختلفی از منبع تغذیه سنسور نوری وجود دارد. خورشید و نور حاصل از سوزاندن شعله های مشعل اولین منابع نوری بودند که برای مطالعه سنسور نور مورد استفاده قرار گرفتند. در واقع، نوری که از مواد خاص (خارج شده به عنوان مثال، ید، کلر و یون‌های جیوه) می‌آید، همچنان نقاط مرجع در طیف نوری را فراهم می‌کند. یکی از اجزای مهم در ارتباطات نوری منبع نور تک رنگ می باشد. در اینجا دو نوع مختلف منبع تغذیه سنسور نوری را بررسی خواهیم کرد.

در سنسور نوری ، یک منبع نور (لیزر، LED، و غیره) برای انتشار تابش الکترومغناطیسی به منظور انجام یک کار خاص، اعم از شناسایی خطاها، شکستگی‌ها و خمیدگی‌های کوچک، استفاده می‌شود. از منابع نوری نیز برای آزمایش شبکه های PON در سه طول موج مختلف (۱۳۱۰/۱۴۹۰/۱۵۵۰ نانومتر) نیز استفاده می شود.

ما می دانیم که یک سیستم سنسور نوری پایه شامل یک فرستنده، و یک گیرنده است. منبع نور در انواع مختلفی از جمله LED، هالوژن و لیزر ارائه می شود. در این میان منبع نور LED و لیزر دو نوع منبع نور نیمه هادی هستند.

منبع تغذیه LED و لیزری

اساساً، هر دو نوع منبع نور باید بتوانند میلیون‌ها تا میلیارد بار در ثانیه روشن و خاموش شوند، در حالی که باید یک پرتو میکروسکوپی نور را به یک سنسور نوری ‌بتابانند. در طول فرآیند کار سیگنال های نوری، قرار است هر دو با سرعت و دقت کافی روشن و خاموش شوند تا سیگنال ها را به درستی منتقل کنند.

تفاوت کلی بین آنها این است که LED یک منبع نور استاندارد است که برای دیودهای ساطع کننده نور کوتاه است. منبع نور لیزری مانند لیزرهای گازی ممکن است عمدتاً در برخی موارد خاص استفاده شود. لیزرها در مقایسه با ال ای دی ها قوی تر هستند و همینطور با سرعت بیشتری کار می کنند و همچنین می توانند نور را با درصد خطا های کمتری به دورتر انتقال دهند. همچنین لیزر نسبت به ال ای دی بسیار گرانتر است.
جهت خرید انواع سنسور نوری ، سنسور نوری رفلکتوری ، سنسور القایی ، کانکتور سنسور نوری و … با کارشناسان پردیس کابل البرز تماس بگیرید و از مشاوره رایگان برخوردار شوید .

کانکتور سنسور نوری
تبدیل فیبر نوری چیست و چه کاربردی دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن سبد خرید
بستن علاقه‌مندی
اخیرا مشاهده شده بستن
بستن

بستن
منو
دسته بندی ها
Call Now Button
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× استعلام قیمت در واتساپ